YENİBOĞAZİÇİ BELEDİYESİ HALK DANSLARI TOPLULUĞU KÖY ŞENLİĞİ'NE TÜM HALKIMIZ DAVET OLUNUR

YENİBOĞAZİÇİ BELEDİYESİ  HALK DANSLARI TOPLULUĞU KÖY ŞENLİĞİ'NE  TÜM HALKIMIZ DAVET OLUNUR

Yeniboğaziçi Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Köy Şenliği düzenliyor. 11 Mayıs 2019 tarihinde Yeniboğaziçi Festival Alanı'nda saat 15:00'de başlayacak olan şenlikte YBB Halk Dansları Topluluğu yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmalardan minik, orta ve yetişkin gruplarıyla Kıbrıs folklörünün en güzel örneklerini halkımızla buluşturacak.

Şenlikte kermes, müzik, eğlence ve süpriz etkinliklerin yanı sıra Köy Pazarı da açılarak slowfood felsefesine uygun olarak Kıbrıs Mutfağının birbirinden değerli tatları köy pazarında halkımızın beğenisine sunulacak.

Köy Şenliğimize tüm halkımız davet olunur.

ÖNERİ & ŞİKAYET

Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi